جمعه ۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۰
جمهوری اسلامی با اقتدار در برابر بدعهدی‌های دشمنان ایستاده است

حوزه/ آیت‌الله دری نجف‌آبادی با تأکید بر غیرقابل‌اعتماد بودن دشمنان نظام، تصریح کرد: جنایتکاران بین‌المللی در هیچ توافقی قابل‌اعتماد نیستند و جمهوری اسلامی با اقتدار در برابر بدعهدی‌های آنان ایستاده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در خطبه‌های نماز جمعه اراک با اشاره به ضرورت تحول اقتصادی در کشور اظهار داشت: توسعه صنعتی، تقویت کشاورزی و رشد علمی باید با برنامه‌ریزی دقیق دنبال شود تا ضمن فعال‌سازی ظرفیت‌های داخلی، مشکلات معیشتی مردم کاهش یابد.

آیت الله دری نجف آبادی با انتقاد از وضعیت بازار خودرو و افزایش قیمت‌ها افزود: تولید سالانه صدها هزار دستگاه خودرو با قیمت‌های بالا و هزینه‌های سنگین، قابل قبول نیست و مردم از این وضعیت گلایه‌مند هستند و لازم است دستگاه‌های مسئول با تصمیم‌های مؤثر، این نابسامانی را سامان دهند و اجازه ندهند فشار بیشتری بر معیشت مردم وارد شود.

وی با تأکید بر غیرقابل‌اعتماد بودن دشمنان نظام، تصریح کرد: جنایتکاران بین‌المللی در هیچ توافقی قابل‌اعتماد نیستند و جمهوری اسلامی با اقتدار در برابر بدعهدی‌های آنان ایستاده است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی همچنین با اشاره به سالروز تأسیس مجلس شورای اسلامی، جایگاه قوه مقننه را در پیشبرد امور کشور حساس و تعیین‌کننده خواند و بر لزوم نقش‌آفرینی کارآمد و انقلابی نمایندگان در حل مسائل کلان کشور تأکید کرد.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی، با دعوت از عموم مردم برای حضور پرشور در جشن‌های عید غدیر، این مناسبت را عاملی برای تقویت وحدت و ولایت‌مداری دانست.

آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به سیره امیرالمؤمنین (ع)، تقوا را تنها معیار واقعی برتری انسان‌ها در پیشگاه الهی عنوان کرد و افزود: اسلام با تاکید بر کرامت انسانی، خط بطلانی بر تمامی تقسیم‌بندی‌های نژادی، قومی و قبیله‌ای کشیده است، در نگاه قرآن، هیچ‌کس بر دیگری برتری ندارد مگر به تقوا، جریان‌های استکباری و حامیان نژادپرستی که با پوشش‌های گوناگون از جنایات صهیونیست‌ها حمایت می‌کنند، در تقابل کامل با آموزه‌های الهی هستند که همه انسان‌ها را فرزندان آدم و بندگان خدا می‌داند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: در واقعه تاریخی غدیر خم، پیامبر اکرم (ص) با ابلاغ دستوری الهی، مسیر آینده اسلام را ترسیم کردند. ایشان در این خطبه که سند عاشقانه‌ای از پیمان میان رسول خدا (ص) و پیروانشان برای هدایت بشریت محسوب می‌شود، بیش از ۵۰ بار بر عبارت «معاشر الناس» تأکید ورزیدند تا پیوندی ناگسستنی میان امت و ولایت برای تمامی نسل‌ها برقرار سازند.

وی با اشاره به منش بزرگان دین و علما، خاطرنشان کرد: بزرگان انقلاب، امام راحل (ره) و علمای بزرگی که نامشان در تاریخ درخشان است، همگی در زهد و پارسایی الگو بودند و هیچ تعلقی به قدرت و ثروت ظاهری دنیا نداشتند، این بزرگواران با تاسی به سیره اهل‌بیت (ع)، مرگ را در راه خدا عزتی بزرگ دانسته و همواره بر حفظ عزت اهل ایمان و قرآن تاکید داشتند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در پایان، ضمن انتقاد شدید از حمایت جریان‌های استکباری از جنایات رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که آموزه‌های قرآنی بر کرامت انسانی استوار است و هرگونه تفکر نژادپرستانه با مبانی الهی در تضاد کامل قرار دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha